U bevindt zich hier: Home » Kunstkoeien

Kunstkoe

KOEIERIJ.NL is al 20 jaar de enige gespecialiseerde leverancier van de kunstkoe. Meest populair is de levensgrote polyester kunstkoe met bijzondere beschildering of logo van bedrijven en organisaties. Veel bedrijven, projecten en organisaties in de agrarische, natuur en voedselsector hebben de effectiviteit van de kunstkoeien als boodschapper al ontdekt. Iedereen reageert positief op de kunstkoe en daarmee op de boodschap / informatie die er op staat! De kunstkoe is geschikt voor binnen en buiten en gaat jarenlang mee.

Vragen over dit product?

Benieuwd naar de prijs van één van onze unieke kunstdieren? Maak gebruik van onze handige configurator, geef uw specifieke wensen aan ons door en ontvang direct een offerte op maat!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Kunstkoe met uw logo

Met behulp van door u aangeleverde afbeelding met kleureninformatie verzorgt KOEIERIJ.NL een specifieke offerte en na uw opdracht, tevens de vormgeving van uw eigen kunstkoe. Vooraf aan de aflevering van de kunstkoe ontvangt u van ons foto’s van het resultaat ter goedkeuring; met deze werkwijze heeft Koeierij.nl steeds erg tevreden en enthousiaste klanten.  We kunnen de kunstkoeien natuurlijk ook in naturel kleur zoals zwartbont of roodbont leveren.

Melkbare kunstkoe BAUKJE

Ook levert KOEIERIJ.NL als enige de melkbare kunstkoe die is voorzien van een melksysteem met degelijke roestvrijstalen reservoir en vlotterkraan. Dit melksysteem is uitermate geschikt om handmelken te leren of dit te demonstreren in het kader van boerderijeducatie, kinderboerderij, zuivelwinkel, open dagen op bedrijven en scholen etc.. Met de vlotterkraan blijft de uier steeds vol en kan de hele groep een melkbeurt krijgen zonder bijvullen!

Boerderijdieren van polyester

Heeft u liever een kalfje, minikalf of minikoetje of andere boerderijdieren zoals paard, schaap, varken, geit of kip, dan bent u ook bij ons aan het goede adres; neem gerust contact op of een kijkje op onze website www.koeierij.nl

Stuur ons alstublieft uw idee / wens en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen over dit product?

Benieuwd naar de prijs van één van onze unieke kunstdieren? Maak gebruik van onze handige configurator, geef uw specifieke wensen aan ons door en ontvang direct een offerte op maat!

Vrijblijvend offerte aanvragen
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).