U bevindt zich hier: Home » Offerte

Een unique kunstdier, speciaal voor u gemaakt!

Een polyester kunstdier is een aanwinst voor uw bedrijf, school of organisatie! Stelt u eens voor hoe een kunstkoe met eigen ontwerp op een beurs staat of in de hal van uw kantoor?!

Wilt u graag de prijs van een kunstkoe weten of een van onze andere kunstdieren?

Als u belangstelling heeft vraag dan een offerte van uw gepersonaliseerd kunstdier. Met behulp van deze offerte aanvraag kunnen wij uw speciale wensen verwerken in een specifieke offerte. Alleen na bevestiging van uw ontwerp en uw opdracht, gaan wij met de grootst mogelijke zorg uw eigen kunstdier produceren. Na het invoeren van uw offerte krijgt u direct een prijsindicatie en een model waarop u uw wensen kenbaar kunt maken.

Een kunstkoe is niet alleen mooi maar ook nuttig!

Een kunstkoe is een decoratie en verhoogt de beleving / herkenbaarheid van uw bedrijf. Door de elegante verschijning van de kunstkoe en de sterke communicatie door middel van de beschildering, zal het bijdragen aan de naamsbekendheid van uw logo en bedrijf.

De inzet van de kunstkoe kan ook heel nuttig zijn; wat te denken van de melkbare kunstkoe bij instructie en oefening handmelken en biologie van grasconsumptie en melkproductie!

Verfkosten

één kleur

vanaf € 200

Meerdere kleuren

vanaf € 350

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).