U bevindt zich hier: Home » Nieuws

Nieuws

Elke week is er wel wat nieuws; veel klanten willen weer iets anders. Vraag vrijblijvend een offerte en u zult merken hoe eenvoudig iets nieuws voor u beschikbaar komt:)!  De klanten ontdekken de mogelijkheden van de polyester en polystone figuren door eigen gebruik maar ook vooral tijdens beurzen zoals Fruit logistica, Grune Woche, Eurotier, NRM, regionale agri-food beurzen in Nederland, SIMA in Frankrijk. Tegelijkertijd, vanwege onze routine en bijna 20 jarige ervaring zijn onze producten erg prijsconcurrerend. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons: info@koeierij.nl of het contactformulier van deze website

Geplaatst op 13 oktober 2022

In oktober 2022 is koeierij.nl aanwezig in het strodorp van Indoor Friesland. Bij de aankleding van de arena zijn diverse kunstpaarden en koeien geplaatst. Een enkele stoere Friese hengsten pronken bij het horecaplein. Kortom weer een bijzondere happening na enkele jaren corona-stilte!   Lees verder »

Geplaatst op 10 februari 2021

. De bestelling en personalisering van de kunstkoeien of andere boerderijdieren kan allemaal digitaal gedaan worden. De productie is meestal in Polen en het transport naar Nederland en vervolgens naar de klant kan prima corona-proof! Het is winter bij ons kantoor in Deventer!  Toch zijn verschillende kunstkoeien aan klanten uitgeleverd met logo en speciale beschildering.  […] Lees verder »

Geplaatst op 10 februari 2021

De boerengolfbaan van de familie Holtrop te Delfstrahuizen heeft op elke hole een kunstkoe staan. De 15 verschillende modellen kunstkoeien zijn voorzien van een originele beschildering zodat een erg afwisselende golfbaan is ontstaan. Deze verzameling kunstkoeien is geleverd door Koeierij.nl uit Deventer. De sterke polyester modellen zijn verstevigd met glasfiber en zijn prima bestand tegen […] Lees verder »

Geplaatst op 7 september 2020

In een tijdperk waarin de boeren in de pers worden verketterd en door de overheid worden gemangeld, timmeren diverse boeren aan de weg met behulp van een kunstkoe (of ander polyester dier / object). Koeierij.nl heeft diverse koeien met beschildering en logo op maat afgeleverd; deze komen bij de oprit of op het erf te […] Lees verder »

koe met logo
Geplaatst op 6 november 2019

Van der Meer Accountants heeft de golfbaan in Appelscha gesponsord met de plaatsing van twee polyester kunstkoeien in zwartbont voorzien van het bedrijfslogo.  Tegen de bomenrand en mooi langs de route van de golf court heeft koeierij.nl beide kunstkoeien op de beton poeren geplaatst. Het is een schitterend plaatje van de kijkende en vretende koe […] Lees verder »

Geplaatst op 4 oktober 2019

Koeierij.nl was 4-6 september aanwezig in Hilvarenbeek.  Begin september organiseerde CNO-expo weer een belangrijke beurs voor de Land&tuinbouw in Zuid-Nederland en Belgie. Er waren velddemonstraties op het bedrijf van de familie Van Puijenbroek en veel regionale toeleveranciers waren aanwezig om de nieuwste ontwikkelingen te presenteren. Er was goede belangstelling voor de polyester boerderijdieren van koeierij.nl. […] Lees verder »

koeierij.nl
Geplaatst op 24 juli 2019

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie 28-29 juni 2019 zijn de mooiste koeien van Nederland gekozen onder grote publieke belangstelling. Koeierij.nl was ook deelnemer aan de beurs voor toeleveranciers aan de melkveehouderij. Tijdens de keuring op laatste vrijdag en zaterdag van juni was er gelegenheid voor kinderen om minikoetjes en polyester kalfjes te beschilderen. Koeierij.nl organiseerde […] Lees verder »

Geplaatst op 26 maart 2019

Koeierij.nl was aanwezig in de rundveehal van de gigantische beurs EUROTIER in Hannover. De aanwezige keuringskoeien en stieren enthoesiasmeerden de bezoekers. Deze namen graag een minikoetje mee als aandenken en diverse aanvragen kwamen binnen voor een gepersonaliseerde levensgrote koe: De Holsteiner met bedrijfslogo of producten voor de een maar een vriendelijke kleinere koe met horens […] Lees verder »

Geplaatst op 26 januari 2018

Ter gelegenheid van de start van Leeuwarden2018 hebben we tijdens de Friese Hengstenkeuring Faderpaard 2018 een artistieke versie van het friese paard gepresenteerd: een gitzwart polyester fries paardje dat licht beschilderd is met verfdruip techniek. Dit is zeker een blijverdje en kan een vast onderdeel gaan vormen van de souvenirs voor de Hollandse en buitenlandse […] Lees verder »

Geplaatst op 10 juli 2017

Tijdens de NRM 2017 organiseerde de NRM organisatie samen met koeierij.nl een kinderspeelhoek. Kinderen werden begeleid bij het schilderen en kleuren van witte kalfjes, koetjes en kleurplaten. Dit resulteerde in bijzondere werkstukken; meestal ietwat abstrakte kunst. Koeierij.nl had de speelhoek aangekleed met artistiek beschilderde kalfjes, koetjes en een ezel. Deze werden na afloop van de […] Lees verder »

Geplaatst op 22 juni 2017

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie in Zwolle was Koeierij.nl ook present: vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017.  In een uitgebreide stand presenteerde koeierij.nl haar producten en werkwijze aan bezoekers en deelnemers aan de beurs.  Koeierij.nl presenteerde de laatste mode op gebied van kunstkoeien beschilderen en gaf uitleg aan bezoekers over hoe een eigen […] Lees verder »

Geplaatst op 23 mei 2017

Nieuwtje: In opdracht van Dana Mlekara uit Servie heeft Koeierij.nl enkele kunstkoeien en kalfjes blauw-wit bont laten schilderen met het logo van de zuivelfabriek op de buik. De groep dieren gaan eind mei op reis naar Servie. Maar: De speciaal beschilderde kunstkoeien vertrekken steeds vaker naar andere landen binnen en buiten de EU. Zo levert […] Lees verder »

Geplaatst op 23 mei 2017

Steeds vaker weten ook buitenlandse opdrachtgevers Koeierij.nl te vinden. Koeierij.nl maakt nauwkeurige specificatie van de wensen van de klant. De polyester kunstdieren worden geschilderd en vervolgens per foto goedgekeurd alvorens het transport naar bestemming plaats vindt. In opdracht van Dana Mlekara uit Servie heeft Koeierij.nl enkele kunstkoeien en kalfjes blauw-wit bont laten schilderen met het […] Lees verder »

Geplaatst op 11 april 2017

Koeierij.nl  heeft onlangs een van haar polyester koeien beschilderd met een wereldkaart. Deze koe straalt het internationale karakter uit van een van de klanten van Victoria Mengvoeders. Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Bekijk hier hoe er bij de Erve Broam gemolken kan worden met behulp van een melkbare koe ‘Baukje”; zie www.ervebroam.nl Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

VRIAN Projects b.v. heeft 2 koeien geleverd aan Clínica Veterinária Santana op de Azoren! Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Koe vaart op Friese Skûtsje voor coverfoto Molenkamp Anky 4 heeft een bijzondere ervaring achter de rug. Anky 4, een koe van de familie Haytema uit Koudum, stapte op een Friese Skûtsje zodat Veeteeltfotograaf Harrie van Leeuwen mooie foto’s kon maken. Het prachtige eindresultaat prijkt op de cover van het augustus 2-nummer van het tijdschrift. Lees verder »

Geplaatst op 30 september 2013

In september 2013 vormden de kunstkoeien het decor tijdens de uitreiking van de provincieprijs in Den Haag. Lees verder »

Geplaatst op 11 oktober 2011

Tijdens een beurs in Frankrijk in september 2011 werd een melkrobot geïntroduceerd die de koe niet van de zijkant, maar van de achterkant melkt. Voor de demonstratie hiervan werd een ‘Baukje’ gebruikt. Deze nieuwe melkrobot werd op een spectaculaire manier onthuld. Met een nieuwsgierigmakend filmpje, opzwepende muziek en pittige danseressen viel het doek en werd […] Lees verder »

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).