U bevindt zich hier: Home » Projecten

Projecten

Elke week is er wel een nieuw project; veel klanten willen weer iets anders. Vraag vrijblijvend een offerte en u zult merken hoe eenvoudig voor u beschikbaar komt:)!  De klanten ontdekken de mogelijkheden van de polyester en polystone figuren door eigen gebruik maar ook vooral tijdens beurzen zoals Fruit logistica, Grune Woche, Eurotier, NRM, regionale agri-food beurzen in Nederland, SIMA in Frankrijk. Tegelijkertijd, vanwege onze routine en bijna 20 jarige ervaring zijn onze producten erg prijsconcurrerend. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons: info@koeierij.nl of het contactformulier van deze website

Geplaatst op 29 maart 2021

Kan de wachtruimte of ontvangsthal wel wat levendigheid en kleur gebruiken of een kunstkoe gebruiken als informatiestaander? Bekijk dan eens de plastic dieren die Koeierij te bieden heeft. Onze dieren zijn perfect voor de wachtruimtes en entree van veterinaire centra. Maar ook voor fabrikanten of verkopers van diergeneesmiddelen zijn onze dieren erg geschikt om de […] Lees verder »

Geplaatst op 29 maart 2021

Wilt u de aandacht trekken voor of in uw winkel en uw (zuivel)producten op een ludieke manier in de spotlight zetten? Kies dan voor een kunstkoe van Koeierij! Onze koeien springen meteen in het oog van uw klanten en zijn het perfecte middel om uw producten te etaleren. Zet een koe met logo of schildering […] Lees verder »

Geplaatst op 29 maart 2021

Bent u op zoek naar dé eyecatcher om de sfeer van uw bedrijfspand omhoog te tillen of een opvallende, ludieke beursstand te ontwerpen? Zoek dan niet verder. De kunstdieren van Koeierij zijn perfect om uw kantoor te doen opfleuren. Bijvoorbeeld als welkomstbord aan uw oprit, of in de hal van uw pand, met een bellenblaasmachine […] Lees verder »

Geplaatst op 29 maart 2021

Een schitterende kunstkoe van Koeierij kunt u aanschaffen voor verschillende doeleinden. Onze koeien lenen zich perfect voor educatie. Wij bieden namelijk sterke polyester melkkoeien, met een uier en rubberen spenen constructie, waarmee je kunt leren hoe je een koe moet melken, demonstreren hoe een koe in elkaar zit en hoe melk gemaakt wordt. Deze koe komt […] Lees verder »

Geplaatst op 26 maart 2019

Koeierij.nl was aanwezig in de rundveehal van de gigantische beurs EUROTIER in Hannover. De aanwezige keuringskoeien en stieren enthoesiasmeerden de bezoekers. Deze namen graag een minikoetje mee als aandenken en diverse aanvragen kwamen binnen voor een gepersonaliseerde levensgrote koe: De Holsteiner met bedrijfslogo of producten voor de een maar een vriendelijke kleinere koe met horens […] Lees verder »

Geplaatst op 26 maart 2019

Tijdens de Rundvee en Mechanisatie vakdagen in Gorinchem kon in de stand van Victoria mengvoeders wel een heel speciale prijs gewonnen worden, namelijk een kunstkoe van de Koeierij.nl. De Koeierij beschilderde de koe op verzoek met een wereldkaart. In maart 2017 is de kunstkoe bij de prijswinnaar afgeleverd [http://victoria-mengvoeders.nl/nieuws/overhandiging-koe-met-internationaal-karakter] .  Unieke beursstunt Een unieke beursstunt […] Lees verder »

Geplaatst op 26 maart 2019

Het team van Koeierij.nl is net uitgerust van de deelname aan de Noornederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden vorige week, nu al weer druk met de voorbereiding van de happening FADERPAARD 10-12 januari 2019 in WTCexpohal ook in Leeuwarden. Tijdens de Landbouwbeurs werd een breed scala van dieren gepresenteerd in een leuke stand compleet met kerstman en […] Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

‘Koester’ Losser Vanaf 2003 hebben veel ondernemers en organisaties in Losser en Gronau een kunstkoe geadopteerd en beschilderd of verbouwd. Veel  kunstenaars hebben zich gewaagd aan het beschilderen of ombouwen van de kunstkoeien. In het kader van het EUREGIO programma LANDESGARTEN hebben deze Nederlandse en Duitse stad samen allerlei projecten opgezet. Het kunstkoeien project KOESTER […] Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Kleurrijke koeien hebben er in 2005 voor gezorgd dat het bedrijfsleven in de nieuwe gemeente Lochem kennis met elkaar heeft gemaakt, net als de bewoners en toeristen. Ze zorgden voor samenhang tussen de verschillende plaatsen van de nieuwe gemeente Lochem, bevorderen het toerisme en zorgen voor speeltoestellen die geschikt zijn voor minder validen op Speel- […] Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Bekijk hier hoe er bij de Erve Broam gemolken kan worden met behulp van een melkbare koe ‘Baukje”; zie www.ervebroam.nl Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Koe vaart op Friese Skûtsje voor coverfoto Molenkamp Anky 4 heeft een bijzondere ervaring achter de rug. Anky 4, een koe van de familie Haytema uit Koudum, stapte op een Friese Skûtsje zodat Veeteeltfotograaf Harrie van Leeuwen mooie foto’s kon maken. Het prachtige eindresultaat prijkt op de cover van het augustus 2-nummer van het tijdschrift. Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2017

Molenkamp Anky 4 heeft een bijzondere ervaring achter de rug. Anky 4, een koe van de familie Haytema uit Koudum, stapte op een Friese Skûtsje zodat Veeteeltfotograaf Harrie van Leeuwen mooie foto’s kon maken. Het prachtige eindresultaat prijkt op de cover van het augustus 2-nummer van het tijdschrift. Lees verder »

Geplaatst op 30 september 2013

In september 2013 vormden de kunstkoeien het decor tijdens de uitreiking van de provincieprijs in Den Haag. Lees verder »

Geplaatst op 11 oktober 2011

Tijdens een beurs in Frankrijk in september 2011 werd een melkrobot geïntroduceerd die de koe niet van de zijkant, maar van de achterkant melkt. Voor de demonstratie hiervan werd een ‘Baukje’ gebruikt. Deze nieuwe melkrobot werd op een spectaculaire manier onthuld. Met een nieuwsgierigmakend filmpje, opzwepende muziek en pittige danseressen viel het doek en werd […] Lees verder »

Geplaatst op 11 januari 2011

Meer dan 500 beschilderde kunstkoeien stonden in het jaar 2000 in Friesland. De melkveehouderij is sterk verbonden met de Friese geschiedenis en nog steeds een van de belangrijkste bedrijfstakken. Veel dorpsverenigingen, bedrijven , scholen / instellingen en particulieren hebben meegedaan met het kunstkoeien project. Anno 2019 staan er nog steeds diverse van deze kunstkoeien te […] Lees verder »

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).