U bevindt zich hier: Home » Melkbare Kunstkoe

Melkbare kunstkoe BAUKJE

Ook levert KOEIERIJ.NL als enige de levensechte melkbare kunstkoe.  Deze is voorzien van een melksysteem met duurzame rubberen spenen, een degelijk roestvrijstalen reservoir voorzien van een vlotterkraan. Dit melksysteem is uitermate geschikt om handmelken te leren of te demonstreren in het kader van boerderijeducatie, kinderboerderij, zuivelwinkel, open dagen op bedrijven en scholen etc.. Met de vlotterkraan blijft de uier steeds vol en kan de hele groep een melkbeurt krijgen zonder bij te vullen!

Vragen over dit product?

Benieuwd naar de prijs van één van onze unieke kunstdieren? Maak gebruik van onze handige configurator, geef uw specifieke wensen aan ons door en ontvang direct een offerte op maat!

Vrijblijvend offerte aanvragen

Polyester kunstkoe

De kunstkoe is gemaakt van oersterk polyester gewapend met glasfiber; schofthoogte 145, lengte 265 en breedte 80 cm. Het HF-model is al in 1999 gemaakt onder toezicht van een inspecteur van het Holstein Friesian Stamboek; het is een 90+ koe!!

Kunstkoe met horens

We hebben ook een iets kleinere kunstkoe met horens (hoogte 130 cm, lengte 220 en breedte 70 cm); deze is aanzienlijk goedkoper. Beide modellen kunnen worden voorzien van het melksysteem en geleverd in door u gewenste beschildering of naturel.

Er zijn al vele happy gebruikers van onze melkbare kunstkoe; kinderboerderijen, educatieboerderijen, zuivelbedrijven. Als u eerst graag een kunstkoe in gebruik wilt zien, dan kunnen wij u in contact brengen met een van onze klanten bij u in de buurt.

Polyester kunstkalf en minikoe

Heeft u liever een kalfje (afmetingen hxlxb=100x120x40 cm); deze zijn ook oerdegelijk van gewapend polyester gemaakt. Zowel in naturel als artistiek of met logo leverbaar. Erg geschikt voor decoratie en merchandise is het polyester minikalf (40 cm hoog) of minikoetje (21 cm hoog). Koeierij.nl kan deze leveren in naturel of voorzien van uw bedrijfslogo of merchandise boodschap..U kunt ook kiezen voor de andere boerderijdieren zoals paard, schaap, varken, geit of kip. Dan bent u ook bij ons aan het goede adres! Neem alstublieft gerust contact met ons op, vraag direct een offerte aan of een kijkje op onze website www.koeierij.nl

Stuur ons alstublieft uw idee / wens en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vragen over dit product?

Benieuwd naar de prijs van één van onze unieke kunstdieren? Maak gebruik van onze handige configurator, geef uw specifieke wensen aan ons door en ontvang direct een offerte op maat!

Vrijblijvend offerte aanvragen
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).