U bevindt zich hier: Home » Koeierij.nl organiseerde weer de kinderspeelhoek tijdens NRM2019

koeierij.nl actief voor kinderspeelhoek NRM 2019

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie 28-29 juni 2019 zijn de mooiste koeien van Nederland gekozen onder grote publieke belangstelling. Koeierij.nl was ook deelnemer aan de beurs voor toeleveranciers aan de melkveehouderij. Tijdens de keuring op laatste vrijdag en zaterdag van juni was er gelegenheid voor kinderen om minikoetjes en polyester kalfjes te beschilderen. Koeierij.nl organiseerde deze workshop samen met kunstenares Jantiene Verwaayen uit Voorst. Veel kinderen beschilderden de minikoetjes in bonte kleuren. Diverse families namen vervolgens het minikoetje over van Koeierij.nl zodat het thuis kan pronken!

Koeierij.nl stelde enkele kleurrijke kalfjes op als voorbeeld en bood in haar stand nog meer beschilderde kunstkoeien aan. Zo was er de grote zwartbonte HF-kunstkoe (165 cm hoog; schoft 145 cm) waarop beide zijkanten de wereldkaart geschilderd is in zwartbont. Vooral de buitenlandse gasten hadden grote belangstelling voor deze beschildering.

Meer gewaagd is de zwarte uitvoering van het kleinere model kunstkoe met horens; deze is kleurrijk gemaakt met behulp van druiptechniek en vervolgens glanzend afgelakt. Deze uitstraling past goed in commerciele en horeca omgeving. Koeierij.nl biedt deze dienst aan: Beschilderen (of verbouwen) van de kunstkoeien voor bedrijven en instellingen. Via de website kan het eigen ontwerp worden opgestuurd waarop gereageerd wordt door Koeierij.nl met een specifieke prijsopgaaf of advies over verdere vormgeving.

Follow up

Tijdens de weken na de NRM hebben tientallen bedrijven een prijsopgaaf gevraagd via de website koeierij.nl.  Veelal willen deze bedrijven de kunstkoe in zwartbont of roodbont met het bedrijfslogo op de zijkant. Een enkele maal wordt de koe beschilderd in bedrijfskleur of wordt zelfs een verbouwing gevraagd om de kunstkoe in te zetten voor demonstratie van bedrijfsproducten of diensten.

  • ART COW Kunstkoe
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).