U bevindt zich hier: Home » VanderMeer Accountants zet kunstkoeien op golfbaan Hildenberg Appelscha

Kunstkoeien op golfbaan Hildenberg geplaatst door koeierij.nl

Van der Meer Accountants heeft de golfbaan in Appelscha gesponsord met de plaatsing van twee polyester kunstkoeien in zwartbont voorzien van het bedrijfslogo.  Tegen de bomenrand en mooi langs de route van de golf court heeft koeierij.nl beide kunstkoeien op de beton poeren geplaatst. Het is een schitterend plaatje van de kijkende en vretende koe in het groene golfveld.  Het idee om de koeien te plaatsen is spontaan ontstaan tijdens een golfpartijtje en is gebaseerd op de positieve reacties die het accountants kantoor ontvangt vanwege de zwartbonte kunstkoeien voor het kantoor in Oosterwolde.

  • vandermeer accountants koe
  • Kunstkoeien op Hildenberg
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).