U bevindt zich hier: Home » Koeierij.nl voert einde jaars campagne op beurzen

Koeierij.nl voert einde jaars campagne op beurzen

Koeierij.nl was aanwezig in de rundveehal van de gigantische beurs EUROTIER in Hannover. De aanwezige keuringskoeien en stieren enthoesiasmeerden de bezoekers. Deze namen graag een minikoetje mee als aandenken en diverse aanvragen kwamen binnen voor een gepersonaliseerde levensgrote koe: De Holsteiner met bedrijfslogo of producten voor de een maar een vriendelijke kleinere koe met horens voor de ander in kleuren van Fleckvieh of Simental. Koeierij.nl had hiertoe een speciale landingspagina ingericht waarin klanten eenvoudig hun wensen kenbaar kunnen maken (link via QR-code).

Afgelopen week was koeierij.nl aanwezig in de rundveehal van de gigantische beurs EUROTIER in Hannover. De aanwezige keuringskoeien en stieren enthoesiasmeerden de bezoekers. Deze namen graag een minikoetje mee als aandenken en diverse aanvragen kwamen binnen voor een gepersonaliseerde levensgrote koe: De Holsteiner met bedrijfslogo of producten voor de een maar een vriendelijke kleinere koe met horens voor de ander in kleuren van Fleckvieh of Simental. Koeierij.nl had hiertoe een speciale landingspagina ingericht waarin klanten eenvoudig hun wensen kenbaar kunnen maken (link via QR-code).

Ook de zwartbonte Holstein Friesian koe waarop de wereldkaart geschilderd was trok veel aandacht; vooral de aziatische bezoekers wilden perse op de foto met deze koe.

Deze ervaring heeft Koeierij.nl er toe gebracht ook aanwezig te zijn op de Landbouwbeurs in WTC EXPO Leeuwarden 12-15 december 2018 (stand 5174 in Friezenhal) en tijdens de keuring van Friese hengsten tijdens de FADERPAARD Hengstenkeuring 10-12 januari 2019 ook in WTC EXPO Leeuwarden (Naast horecaplein).

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).