U bevindt zich hier: Home » Victoria mengvoeders looft kunstkoe van de Koeierij.nl uit

Victoria mengvoeders looft kunstkoe van de Koeierij.nl uit

Tijdens de Rundvee en Mechanisatie vakdagen in Gorinchem kon in de stand van Victoria mengvoeders wel een heel speciale prijs gewonnen worden, namelijk een kunstkoe van de Koeierij.nl. De Koeierij beschilderde de koe op verzoek met een wereldkaart. In maart 2017 is de kunstkoe bij de prijswinnaar afgeleverd [http://victoria-mengvoeders.nl/nieuws/overhandiging-koe-met-internationaal-karakter] . 

Unieke beursstunt

Een unieke beursstunt van Victoria Mengvoeders om het thema FosforBalans [Fosfor Balans] meer aandacht te schenken. Fosfor is onder andere belangrijk voor de aanmaak van botten.

Karkasontwikkeling, en dus botontwikkeling, is een essentieel onderdeel voor de fosforefficiëntie in de koe. Vandaar de kunstkoe waarop het geraamte van een koe geschilderd stond met de vraag: “Hoeveel botten heeft een koe? “ Familie Lankhaar vond het juiste antwoord, namelijk 207 botten.

Internationaal imago

In dit geval sluit het ontwerp van de kunstkoe perfect aan bij de visie van het bedrijf van de familie Lankhaar. Zij zien het melkveebedrijf als internationaal bedrijf, de melk en de kalveren worden geëxporteerd en de embryo’s komen van heinde en verre.

Koeijerij.nl

Koeierij.nl is een unieke webwinkel met verschillende soorten kunststof producten, zoals levensechte boerderijdieren [https://www.koeierij.nl/3/dieren/1/levensgrote-kunstkoe-life-size-cow/], groenten en fruit. Alle producten zijn te bedrukken, te beschilderen of te bestickeren.

De Koeierij.nl denkt graag mee over speciale beschilderingen van uw kunstdier. Zo gewenst kan de kunstkoe ook aangepast of ‘verbouwd’ worden of kan een geheel nieuw ontwerp polyester figuur ontwikkeld worden.  Neem voor informatie over de mogelijkheden contact op 0570-544448 of kijk op www.dekoeierij.nl.

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).