U bevindt zich hier: Home » Dé eyecatcher voor uw bedrijf

Dé eyecatcher voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar dé eyecatcher om de sfeer van uw bedrijfspand omhoog te tillen of een opvallende, ludieke beursstand te ontwerpen? Zoek dan niet verder. De kunstdieren van Koeierij zijn perfect om uw kantoor te doen opfleuren. Bijvoorbeeld als welkomstbord aan uw oprit, of in de hal van uw pand, met een bellenblaasmachine of informatie rek op de beurs of conferentie.

Geheel naar wens

Wij kunnen onze koeien geheel naar uw wens leveren. Wij bieden maatwerk in bouw, schildering en aflevering van onze polyester  koeien, paarden, varkens, kippen, geiten en andere boerderijdieren. Als het beter bij uw reclamecampagne past kunnen we ook een gorilla, pinguine, kameel of krokodil leveren. Dankzij de speciale aandacht die wij besteden aan ons maatwerk, bent u verzekerd van unieke exemplaren van topkwaliteit.

Bekijk hieronder eens een kleine greep uit het grote aantal unieke op maat gemaakte exemplaren. Zo bieden we koeien die tegelijkertijd als tafel of als toonbank kunnen dienen, met een computer in de buik of een melktap. Of wat dacht u van een prachtige afbeelding of het logo van uw bedrijf op de koe?

Mogelijkheden

Naast op maat gemaakte modellen, kunnen we ook de standaard/naturel zwartbonte koeien, roze biggetjes en gitzwarte friese paarden leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bespreken graag uw wensen om tot het perfecte  diermodel voor uw kantoor te komen. Neem contact op via het contactformulier op onze site, of bel ons op +31 (0)570 544 448.

  • Frysk hynder
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).