U bevindt zich hier: Home » Koeierij.nl op hengstenkeuring

Koeierij.nl op hengstenkeuring

Het team van Koeierij.nl is net uitgerust van de deelname aan de Noornederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden vorige week, nu al weer druk met de voorbereiding van de happening FADERPAARD 10-12 januari 2019 in WTCexpohal ook in Leeuwarden.

Tijdens de Landbouwbeurs werd een breed scala van dieren gepresenteerd in een leuke stand compleet met kerstman en kerstbunny!  Er was iets minder kooplustig publiek voor kleinere exemplaren maar de grote kunstkoeien vonden goed aftrek met diverse vervolgopdrachten van mechanisatiebedrijven en agrarische bedrijven.

Tijdens de FADERPAARD zijn er vrijwel uitsluitend liefhebbers van het friese paard aanwezig. Koeierij.nl verzorgt een deel van de inrichting met haar polyester dieren.  In samenspraak met het Koninklijk Fries Paarden Stamboek zullen 6 grote polyester paarden (235 cm) op diverse locaties rondom de keuringsring en op het beursterrein worden geplaatst. Het KFPS demonstreert haar paardendeken op een polyester paard.

Dit jaar zal Koeierij.nl voor het eerst in haar stand een paardensolarium van het merk Sundance demonstreren. Dit solarium wordt vooral ingezet tijdens het afkoelen / drogen van de paarden na de training en buitenritten.

Op vrijdagavond en zaterdagavond zal de beroemde FADERPAARD show worden gehouden met veel muziek, dans en paardenspectakel.

Het belooft weer een mooi keurings- en beurs evenement te worden! Voor meer informatie: www.faderpaard.nl

 

Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).