U bevindt zich hier: Home » Kunstkoe voor het etaleren van uw producten

Kunstkoe voor het etaleren van uw producten

Wilt u de aandacht trekken voor of in uw winkel en uw (zuivel)producten op een ludieke manier in de spotlight zetten? Kies dan voor een kunstkoe van Koeierij! Onze koeien springen meteen in het oog van uw klanten en zijn het perfecte middel om uw producten te etaleren. Zet een koe met logo of schildering naar wens bij uw producten. Klanten zullen uw zuivelproducten nooit meer over het hoofd zien. Zo hebben we onlangs ook een koe beschilderd met het complete vleespakket zodat de klant kan zien welk vlees verkocht wordt.  Op vergelijkbare wijze kunt u ook gebruik maken van het varken, kip en vis maar ook de escargot slak, haas etc.

Koe met blad

Wij leveren ook kunstkoeien met een blad. Hiermee kunt u op een unieke wijze uw producten tentoonstellen. Bekijk eens het voorbeeld van de koe hieronder, waarop kazen zijn uitgestald. Onze kunstkoeien met blad kunnen wij in iedere kleur of met een uitgebreid design leveren. We kunnen de koe bijvoorbeeld voorzien van het logo van uw bedrijf of merk. Op die manier kunt u uw producten mooi etaleren en tegelijkertijd reclame maken.

 

Vraag een offerte aan

Wij kunnen een exemplaar op maat maken, maar u kunt ook kiezen uit standaard uitvoeringen. Bent u benieuwd naar de kosten voor zo’n prachtige kunstkoe? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op via het formulier op onze site.

  • polyester kalf zwartbont
  • kunstkoe met kalfje
Alle genoemde prijzen op deze website zijn exclusief 21% BTW.

Transport

Bestelde producten kunnen wereldwijd op ieder gewenst adres bezorgd worden. VRIAN maakt uitsluitend gebruik van professionele en ervaren vervoerders. De transportkosten worden zonder extra toeslag door VRIAN in rekening gebracht en per traject berekend. Uiteraard kunt u uw bestelling ook zelf afhalen bij ons magazijn in Deventer (NL).

Delivery

Products ordered can be delivered all over the world. VRIAN uses professional and experienced transport companies. Transport & delivery costs will be calculated based on the door to door track. Of course you can pick up your order at the VRIAN storage in Deventer (NL).